ASSEMBLEA DE SOCIS 

 

15 DE MARÇ DE 2018

 

VINE I PARTICIPA!

 

BONA DIADA!!!!!!!!!

Des de la Comunitat Catalana de Colòmbia, ens sumem a la condemna dels terribles atemptats a les ciutats de Barcelona i Cambrils. 

 

Expressem el nostre condol a les víctimes i les seves famílies.

 

Agraïm totes les mostres de suport rebudes tant des de Catalunya com des de Colòmbia.

 

#Notincpor 

 

La Comunitat Catalana de Colòmbia condemna enèrgicament la intervenció de les forces policials de l’Estat Espanyol a les Institucions Catalanes. Aquest acte, completament antidemocràtic, està sent repudiat per milers de persones al carrer. Animem al poble de Catalunya a seguir amb les mobilitzacions de forma pacífica i democràtica, per evitar més atacs a la democràcia. Des de Colòmbia us donem tot el nostre suport.

 

 

 

La Comunitat Catalana de Colombia condena enérgicamente la intervención de las fuerzas policiales del Estado Español a las Instituciones Catalanas. Este acto, completamente antidemocrático, está siendo repudiado por miles de personas en la calle. Animamos al pueblo de Cataluña a seguir con las movilizaciones de forma pacífica y democrática, para evitar más ataques a la democracia. Desde Colombia le damos todo nuestro apoyo.

Comunicat / Comunicado de la Comunitat Catalana de Colombia

 

Entenem que el conflicte que existeix avui a Catalunya és essencialment polític i necessita una resposta política.Es necessari un diàleg constructiu de les dues parts, amb la finalitat d’arribar a una solució duradora.

 

Convidem a tota la societat catalana a participar a les eleccions del 21 de desembre. Esperem que el resultat d’aquestes eleccions doni peu a una solució política.

 

Versión en castellano

 

Entendemos que el conflicto que existe hoy en Cataluña es esencialmente político y necesita una respuesta política. Es necesario un diálogo constructivo de las dos partes, con el fin de llegar a una solución duradera.

 

Invitamos a toda la sociedad catalana a participar en las elecciones del 21 de diciembre. Esperamos que el resultado de estas elecciones de pie a una solución política.

 

Informació electoral d'interès per als catalans residents a l'exterior

 

 

RECORDEU QUE TENIU FINS AQUEST DIVENDRES PER PASSAR PEL CONSOLAT I COMPROVAR QUE LES VOSTRES DADES SÓN CORRECTES AL CERA

¿Cómo se llegó a la situación actual entre Cataluña y España?

Les invitamos desde la Comunitat Catalana de Colombia a debatir los antecedentes históricos del encaje territorial entre Cataluña y España, así como los motivos del proceso iniciado en 2010,  para la realización de un referéndum de autodeterminación, hasta sus consecuencias actuales.

Fecha: 20 de noviembre de 2017
Hora: 6:00 p. m. a 8:00 p. m.
Lugar: Auditorio Mutis, Universidad del Rosario, Sede Claustro (Cl. 12c #6-25, Bogotá)

 

Inscripciones