La Comunitat Catalana de Colòmbia dona la benvinguda al 131é President de la Generalitat de Catalunya, M.H. Sr. Joaquim Torra i Pla, designat democràticament  per la majoria del parlament de Catalunya.

Desde la Comunitat li donem tot el nostre suport per realitzar l'acció de govern. Visca Catalunya! 

ASSEMBLEA DE SOCIS 

 

15 DE MARÇ DE 2018

 

VINE I PARTICIPA!

 

BONA DIADA!!!!!!!!!

Des de la Comunitat Catalana de Colòmbia, ens sumem a la condemna dels terribles atemptats a les ciutats de Barcelona i Cambrils. 

 

Expressem el nostre condol a les víctimes i les seves famílies.

 

Agraïm totes les mostres de suport rebudes tant des de Catalunya com des de Colòmbia.

 

#Notincpor 

 

La Comunitat Catalana de Colòmbia condemna enèrgicament la intervenció de les forces policials de l’Estat Espanyol a les Institucions Catalanes. Aquest acte, completament antidemocràtic, està sent repudiat per milers de persones al carrer. Animem al poble de Catalunya a seguir amb les mobilitzacions de forma pacífica i democràtica, per evitar més atacs a la democràcia. Des de Colòmbia us donem tot el nostre suport.

 

 

 

La Comunitat Catalana de Colombia condena enérgicamente la intervención de las fuerzas policiales del Estado Español a las Instituciones Catalanas. Este acto, completamente antidemocrático, está siendo repudiado por miles de personas en la calle. Animamos al pueblo de Cataluña a seguir con las movilizaciones de forma pacífica y democrática, para evitar más ataques a la democracia. Desde Colombia le damos todo nuestro apoyo.

Comunicat / Comunicado de la Comunitat Catalana de Colombia

 

Entenem que el conflicte que existeix avui a Catalunya és essencialment polític i necessita una resposta política.Es necessari un diàleg constructiu de les dues parts, amb la finalitat d’arribar a una solució duradora.

 

Convidem a tota la societat catalana a participar a les eleccions del 21 de desembre. Esperem que el resultat d’aquestes eleccions doni peu a una solució política.

 

Versión en castellano

 

Entendemos que el conflicto que existe hoy en Cataluña es esencialmente político y necesita una respuesta política. Es necesario un diálogo constructivo de las dos partes, con el fin de llegar a una solución duradera.

 

Invitamos a toda la sociedad catalana a participar en las elecciones del 21 de diciembre. Esperamos que el resultado de estas elecciones de pie a una solución política.

 

Informació electoral d'interès per als catalans residents a l'exterior

 

 

RECORDEU QUE TENIU FINS AQUEST DIVENDRES PER PASSAR PEL CONSOLAT I COMPROVAR QUE LES VOSTRES DADES SÓN CORRECTES AL CERA

¿Cómo se llegó a la situación actual entre Cataluña y España?

Les invitamos desde la Comunitat Catalana de Colombia a debatir los antecedentes históricos del encaje territorial entre Cataluña y España, así como los motivos del proceso iniciado en 2010,  para la realización de un referéndum de autodeterminación, hasta sus consecuencias actuales.

Fecha: 20 de noviembre de 2017
Hora: 6:00 p. m. a 8:00 p. m.
Lugar: Auditorio Mutis, Universidad del Rosario, Sede Claustro (Cl. 12c #6-25, Bogotá)

 

Inscripciones

Descarga
OFERTA DE FEINA - ROCA SALVATELLA
Perfil Manager.docx
Documento Microsoft Word 15.6 KB